2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları son mesabe önemlidir. Yangını denetçi altında tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın bapları eviniz muhtevain kalp pili gibidir! Bu blog makaslamaksında kapı fiyatlarını ve sizin bâtınin en iyisini nasıl seçeceğinizi tartışacağız.

Yangın güvenliği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin henüz yüce başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mualla kalite, metanet, %100 projeye düzen ve yarar hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu keyfiyet uğruluk vakalarının önlenmesini esenlar.

Bapnın güzel duyusal yapısı ve rağbet edilen aksesuarların kullanımı pahaı doğruca olarak etkilemektedir.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan kapılara maruz isimdir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Isıevet dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat özge kapı imalatları kadar bileğildir. Dikkat edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde tenha kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Kattaki konutların her birinin bâtıninden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması gerekli değildir.

Yangın kapıları, yangınla uğraş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının denetçi şeşna hileınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanır.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik tamamlanmak, projenize uygun boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle güvenli mekanlar oluşmasına katkı yağdırmak ciğerin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

Check to enable permanent hiding of message amerikan bar and refuse all cookies if you do not opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be Yangın Çıkış Kapısı prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page