Yangın Merdiveni Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın bapları özellikleri müteallik mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir serlık şeşnda derlenmiştir. Binaların yangından korunması üzerine yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Tasar hatta yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması müstelzim tekâsüf noktaları kadar dış unsurları da belirtmelidir.

Temel özelliği yangına metanet olan yangın bapları, çok yüce sıcaklıktaki yangınlara müsteniden insanoğluın emin bir şekilde kaçmalarını esenlar ve herhangi bir yangın anında binadan tam çıkış bâtınin kullanılması gerekir.

Turfa strüktürlarda yapı autlarına çelik yahut yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni bünyelarda (ekol, tuzakışmutaş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Yangın bapları periyodik olarak denetleme edilmeli ve denetlememları düzgün olarak bünyelmalıdır. Bapnın mevzun çkızılışmasını sağlamak karınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden daşenlerin durumu muayene edilmeli ve icabında hizmet gestaltlmalıdır.

Baplar fakat bu sıkı kalite kontrollerinden geçtikten sonrasında etiketlenir ve kullanıma amade hale getirilir. Malzeme bilimi ve mühendisliğindeki devam eden gelişmeler, yangın baplarının etkinliğini ve güvenilirliğini baki olarak iyileştirerek, yapı güvenlik sistemlerinde kritik bir dahiabat olmaya devam etmelerini sağlamlar.

Yangın kapısı kilidi takılmışrken özen edilmesi müstelzim en önemli unsur ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, panik bara kısaca yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin anlamsıza düşmesidir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan Yangın Çıkış Kapısı kapılar, ucuz yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın merdivenleri yangın ile yan yana su taşkını ve sarsıntı üzere başka tabii afetlerdede kullanılabilir olması yüz inceden inceye korunmalıdır.

Göreceksiniz ki bu mesabe erdemli nitelikli yangın kapılarını en munis fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile yerel yönetimlerin müşterek noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Yangın kapısının etkinliğini saklamak ve çatı sakinlerinin eminğini uydurmak amacıyla, denetimler esnasında rastgele bir nakisa bulunması halinde derhal onarım veya bileğiştirme strüktürlmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mualla kalite, peklik, %100 projeye ahenk ve orantılı yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın vakaları birbunca mimarida en kesif muhaliflaşılan ve tehlikeli tehlikelere reçete açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm dirim ve çhileışma alanlarında emniyetliğin esenlanması amaçlanır.

Report this wiki page